Skip to main content

PEMBELIAN TIKET ONLINE

KUALA SELANGOR RAINBOW VILLAGE

TEKAN BUTANG DI BAWAH UNTUK PEMBELIAN TIKET MASUK KE KUALA SELANGOR RAINBOW VILLAGE :-

PENGUMUMAN PENTING

1. Pihak Admin memohon jutaan kemaafan kepada semua pihak di atas keterlewatan pihak staff syarikat menjawab pertanyaan atau tempahan melalui whatsapp.

2. Pihak kami sangat terkejut menerima hampir 400 whatsapp setiap hari dan kami berusaha menjawabnya mengikut giliran. Pihak kami sedang berusaha bersungguh-sungguh menangani masalah ini dengan menambah jumlah staff admin dari 3 orang kepada 6 orang.

3. Selain itu, untuk memudahkan urusan dan tiada penangguhan, pihak kami telah menambah nombor telefon syarikat dari 3 kepada 4 nombor telefon untuk dihubungi.

4. Untuk melancarkan lagi urusan, pihak kami ingin memaklumkan mulai sekarang SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN HANYA MELALUI PANGGILAN TELEFON SAHAJA. (03-32646528, 019-4814845, 012-5414845 & 017-4108067)

5. Sewaktu buat panggilan kepada kami, sila nyatakan butir² seperti berikut :-
1) NAMA PENUH
2) NOMBOR TELEFON UTK DIHUBUNGI
3) JENIS BILIK YG DIKEHENDAKI
4) TARIKH YG HENDAK DITEMPAH

6. Untuk mengetahui dengan lebih terperinci berkaitan harga pakej penginapan, tiket masuk, pakej promosi terkini dan melihat gambar-gambar aktiviti, bilik-bilik penginapan dari sudut luar dan dalam, sila layari : www.ksccjeram.com (mohon tidak bertanya melalui whatsapp)

7. Setelah tarikh tempahan bilik diperolehi (available) pelanggan dikehendaki terus untuk membuat bayaran penuh iaitu harga bilik penginapan + deposit keselamatan. Sebab konsep kami “First Payment First Reserve.”

8. Bayaran tempahan hanya secara Bank In / Transfer Acc ke nombor akaun MUAMALAT BANK KSCC JERAM ENTERPRISE : 12140000308718 Snapshoot bukti transaksi pembayaran tersebut dan hantarkan melalui Whatsapp ke nombor 0174108067 sahaja.

9. Jika didapati gagal membuat pembayaran penuh sehingga keesokan harinya, maka nama anda akan dipotong dalam senarai penempah dan bilik tersebut akan ditawarkan kpd pelanggan lain.

10. Setelah pihak kami mengesahkan penerimaan pembayaran dari anda, pihak kami akan menghantar RESIT / RESERVATION VOUCHER kepada anda untuk mengesahkan bahawa tempahan anda telah sempurna kami terima. Sila print dan bawa semasa check in nanti.

11. Sekiranya anda membuat pembatalan @ pinda tarikh KURANG DARI 5 HARI DARI TARIKH CHECK INI maka wang bayaran akan dikira hangus (Hanya wang deposit keselamatan shj yg. akan dipulangkan)

12. Anda memang berhak untuk mendapat layanan yg terbaik dan kami sentiasa berusaha beri yg terbaik juga. Insya Allah, mudah-mudahan Allah SWT akan permudahkan segala urusan kita semua.